Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Επιστολή του πρώην προϊσταμένου ΚΕΕ Φθιώτιδας

Αγαπητοί Φίλοι,

Μετά την μεγάλη κινητοποίηση για ενημέρωση των τοπικών Φορέων , Πολιτικών , Μ.Μ.Ε. για τον αποκλεισμό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από τα Προγράμματα Δ.Β.Ε. , ακολούθησαν Επιστολές Δήμων , της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , και Πολιτικών(Αρ.623/6-3-2012 Ερώτηση του Βουλευτή Κου Σταικούρα Χρ.) της Περιφέρειας , προς το Υπουργείο Π.Δ.Β.Μ.& Θ. με κορύφωση να προγραμματισθεί Συζήτηση στη Βουλή την Δευτέρα 12-3-2012 στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.
Χθές 8-3-2012 Ο Γενικός Γραμματέας Δ.Β.Μ. Κος Μπάκας απήντησε εγγράφως στη Βουλή με επιστολή 1872/8-3-2012 ότι "ζήτησε και δέσμευσε σε πρώτη φάση από Εθνικούς πόρους για το 2012 , 6.205.000 για τις 2 Περιφέρειες του Α.Π.9 ( Στερεά Ελλάδα & Νοτ. Αιγαίαου). Κατόπιν αυτού η ερώτηση δεν θα συζητηθεί.

Εμείς και όλη η τοπική Κοινωνία θα παρακολουθούμε όλες τις ενέργειες και θα πιέσουμε το συντομότερο να οργανωθούν με το καλλίτερο δυνατό τρόπο τα Κ.Δ.Β.Μ. στους Δήμους , αξιοποιώντας με φειδώ και το τελευταίο Ευρώ του φορολογούμενο Έλληνα πολίτη !!!!
Εμείς από την Θέση αυτή Ευχαριστούμε όλους για την Συμπαράσταση στη κινητοποίηση αυτή , και προσωπικά εγώ θα βρίσκομαι στη διάθεσή σας ολόψυχα για οποιαδήποτε σχετική ενέργεια υλοποίησης των παραπάνω στόχων.
Με εκτίμηση
Ντέλλας Μάκης
Πρώην Προϊστάμενος ΚΕΕ Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου