Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Έκτακτη Γενική Συνέλευση


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΙΔΕΚΕ

ΘΕΜΑ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση


Ο Σύλλογος Συμβασιούχων ΙΔΕΚΕ συμπαρίσταται στον αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΚΕΕ), για την προάσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Τα βασικά αιτήματα των εργαζομένων στα ΚΕΕ που προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης, είναι:

- Οι ηγεσίες της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, του ΙΔΕΚΕ και της Διαχειριστικής Αρχής του Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007 – 2013» να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας των ΚΕΕ ή των νέων Κέντρων Δια Βίου Μάθησης από την 01/07/2011, έτσι ώστε να μην χαθούν πολύτιμα ευρωπαϊκά κονδύλια από το ΕΣΠΑ.

- Να ενεργοποιηθεί άμεσα η παράγραφος 3 των συμβάσεων όλων των εργαζομένων στα ΚΕΕ περί αυτόματης ανανέωσης.

- Η σχετική απόφαση να ληφθεί άμεσα από το ΔΣ του ΙΔΕΚΕ.


Σημειώνουμε ότι τα ΚΕΕ είναι από τις βασικές δομές του ΙΔΕΚΕ. Γενικότερα, ο Σύλλογός μας, καλύπτοντας όλους τους συμβασιούχους, ζητά:

•Παράταση όλων των προγραμμάτων που έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση μέχρι το 2013 για την ομαλή μετάβαση στη νέα μορφή που θα πάρει η Διά Βίου Μάθηση στη χώρα μας, με την μεταφορά τεχνογνωσίας από το φορέα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
•Εξασφάλιση ομαλής ροής χρηματοδότησης χωρίς τις καθυστερήσεις που θα φέρουν τυχόν ανατροπές στην απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων
•Ανανέωση όλων των συμβάσεων των εργαζομένων που απασχολούνται με οποιοδήποτε τρόπο στο ΙΔΕΚΕ για το ανωτέρω διάστημα


Παράλληλα καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 10 πμ στο Υπόγειο Α’.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΙΔΕΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου