Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Φτάνει πια! Συμμετέχουμε όλοι στη Γενική Απεργία

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία και συλλαλητήριο στις 11 π.μ. στο Πεδίο του Αρεως, ζητώντας «να σταματήσουν οι επιθέσεις κατά των εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και οι ιδιωτικοποιήσεις-ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας».

«Οσο η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα κατά των εργαζομένων και των συνταξιούχων οι κινητοποιήσεις θα εντείνονται», είναι το μήνυμα που θα στείλουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ από το βήμα της κεντρικής απεργιακής συγκέντρωσης. Χωριστό συλλαλητήριο θα οργανώσει το ΠΑΜΕ στην Πλατεία Ομονοίας στις 10 π.μ.

ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΙΔΕΚΕ συμμετέχουν στην απεργία και θα συναντηθούν στις 11.00 στη συμβολή των οδών Μάρνη & Πατησίων


Τα μέσα μεταφοράς θα διευκολύνουν τη συμμετοχή στην πορεία:
Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος αναμένεται να λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί. Από τις 8 το πρωί και μετά, το μετρό θα λειτουργήσει κανονικά.

Τα τρόλεϊ θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. ΟΣΕ και Προαστιακός θα έχουν 24ωρη απεργία. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου