Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Γενική Απεργία την Τετάρτη

Στις 23 Φεβρουαρίου απεργούμε όλοι! Το ραντεβού των Συμβασιούχων του ΙΔΕΚΕ είναι στις 11πμ στη συμβολή των οδών Μάρνη και Πατησίων, απέναντι από το Μουσείο.

Διαβάζουμε από τα ΝΕΑ:

"ΣΕ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ γενική απεργία την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου προχωρούν ΓΣΕΕ και Α∆Ε∆Υ ενώ την ίδια ηµέρα θα κλείσουν τα καταστήµατά τους οι έµποροι.

Η ΓΣΕΕ µε κεντρικόσύνθηµα «όχι στις αντεργατικές πολιτικές – δεν είναι δικό µας τοχρέος και το έλλειµµα» καλεί τουςεργαζοµένους να πάρουν µέρος στη νέα πανεργατική απεργία (διαδήλωση στο Πεδίον του Αρεως στις 10 π.µ.).

Από την πλευράτης η Α∆Ε∆Υ καλεί τους δηµοσίους υπαλλήλους να απεργήσουν µε αιτήµατα αιχµής τη δραµατική µείωση των εισοδηµάτων, την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταµείων αλλά και τις προωθούµενες ανατροπές στο µισθολόγιο και στο ωράριο εργασίας....

...Στο µεταξύ, τριήµερο κινητοποιήσεων από τις21 Φεβρουαρίου µε κλείσιµο των καταστηµάτων στις 23 του µήνα αποφάσισε η ΕΣΕΕ (Εµποροι). Ως αιτίες η ΕΣΕΕ αναφέρει το νέο φορολογικό νοµοσχέδιο και το άνοιγµα των κλειστών επαγγελµάτων που, όπως λέει, ουσιαστικά απελευθερώνει την εγκατάσταση πολυεθνικών υπερκαταστηµάτων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου