Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συμβασιούχων ΙΔΕΚΕ. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να δοθεί τη Δευτέρα στις 12 πμ συνέντευξη τύπου.
Παράλληλα θα ερευνηθεί η νομική διαδικασία που θα κινηθεί προκειμένου να μας καταβληθεί το σύνολο των δεδουλευμένων μας.
Μετά από ένα χρόνο που είμαστε απλήρωτοι, τα όρια της ανοχής μας έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Σας καλούμε όλους να δώσετε το παρόν τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 11 στην αίθουσα εκδηλώσεων, στο υπόγειο Α, Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη.

Σημείωση: Χαρακτηριστικό της στάσης των διαφόρων ανευθυνοϋπεύθυνων του ΙΔΕΚΕ και της Γενικής Γραμματείας είναι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη δυνατότητα να εργάζεται κανείς σε περισσότερα από ένα προγράμματα του ΙΔΕΚΕ. Δυνατότητα που υπήρχε και εντελώς αιφνιδιαστικά ανακαλύφθηκε ότι είναι ... παράνομη! Παράλληλα οι αποφάσεις αλλάζουν ανά δεκάλεπτο (!!!) Το ΔΣ του Συλλόγου κλήθηκε για ενημέρωση από τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα του ΙΔΕΚΕ λίγα λεπτά πριν από τη Συνέλευση, στις 10:45. Μέχρι τις 2 μμ οι αποφάσεις είχαν και πάλι αλλάξει!!!

Αποφασιστική η συμβολή του φύλακα της νομιμότητας και προστάτη των ανέργων, νομικού εκπροσώπου της ΓΓΔΒΜ Σπύρου Πιστιόλη και του προϊσταμένου του Λογιστηρίου Ιωάννη Μαλέα... Μπορείτε να τους τηλεφωνείτε για να σας εξηγήσουν το σκεπτικό τους στα 213131-1618 (ΣΠ) και 1577 (ΙΜ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου