Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Συνέντευξη Τύπου: Δευτέρα Μαρτίου, 12μμ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
(ΣΥ.ΣΥ.Ι.Δ.ΕΚ.Ε)

Αθήνα, 05-03-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα στις 4/3/2010 έγινε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συμβασιούχων του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. στην οποία συζητήθηκαν τα ακόλουθα:

Μη καταβολή δεδουλευμένων
Έναρξη προγραμμάτων
Προσχώρηση του συλλόγου σε δευτεροβάθμιο συλλογικό όργανο.
Ζητήματα ανανέωσης συμβάσεων μελών του συλλόγου.
Κώλυμα καταβολής δεδουλευμένων των συμβασιούχων του Ι.Δ.ΕΚ.Ε από υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Ύστερα από ψηφοφορία αποφασίστηκε:

Να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010 και ώρα 12:00 στο χώρο του Ι.Δ.ΕΚ.Ε (Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη), συνέντευξη τύπου του Δ.Σ. του Συλλόγου όπου θα παρουσιαστούν εκτενώς τα σοβαρότατα προβλήματα που έχουν προκύψει από την μη καταβολή δεδουλευμένων στους συμβασιούχους του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. που σε πολλές περιπτώσεις φτάνει και τον ένα χρόνο.
Την άσκηση πίεσης για την άμεση έναρξη και την απρόσκοπτη υλοποίηση των προγραμμάτων τα οποία με ευθύνη της τέως κι νυν πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων έχουν καθυστερήσει βάσει του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.
Να απευθυνθούμε σε δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο προκειμένου να ακολουθήσουμε τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες προσχώρησης του συλλόγου μας σε αυτό.
Να στηρίζουμε τα μέλη του συλλόγου ως προς της ανανέωση των συμβάσεων τους ακολουθώντας κάθε νόμιμη διαδικασία που είναι απαραίτητη προς αυτή την κατεύθυνση .


Τα μέλη του Δ.Σ
Στοφόρος Κωνσταντινος
Τσιακατάρας Θεόδωρος
Καπνιάρης Στρατής
Κρόκος Κωνσταντίνος
Γιουβάνογλου Πάττυ
Εξάρχου Νεκταρία
Κυριαζή Βασιλική


Σημείωση: Ενημερωθήκαμε και μας διαβεβαίωσαν ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και πρόκειται να γίνουν πληρωμές αυτή την εβδομάδα. Ελπίζουμε να ισχύει, αλλά το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου