Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Στάση εργασίας την Παρασκευή - "Κλείνουν τα ρολά" στις 12 το μεσημέρι

Σε πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου προχωρούν την Παρασκευή η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας στα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, ενώ η ΑΔΕΔΥ εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρυχθεί για τις 16 Μαρτίου, για την επόμενη εβδομάδα.
Συλλαλητήρια πραγματοποιούνται στις 18:00 σήμερα, Πέμπτη στα Προπύλαια Πανεπιστημίου από την ΑΔΕΔΥ και τον ΣΥΡΙΖΑ και στην πλατεία Συντάγματος από το ΠΑΜΕ.
Επιπλέον, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήρια σε ακόμη 62 πόλεις, ενώ καλεί σε γενική απεργία την Παρασκευή και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 10:00 στην πλ. Συντάγματος.
Συγκέντρωση-συλλαλητήριο από την ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 13.00 έξω από τη Βουλή στην Πλατεία Συντάγματος.
(από το in.gr)

Από αυτή τη μεγάλη κινητοποίηση δεν μπορούν να λείπουν και οι Συμβασιούχοι του ΙΔΕΚΕ, που πέρα από τα κοινά προβλήματα όλων των εργαζομένων, αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα επιβίωσης, παραμένοντας για ένα χρόνο απλήρωτοι… Το ΔΣ του Συλλόγου Συμβασιούχων ΙΔΕΚΕ καλεί τα μέλη του να δώσουν το παρόν στη στάση εργασίας της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου