Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Νέα επιστολή προς την υπουργό Παιδείας

Έχουν ήδη περάσει 40 μέρες από τότε που η υπουργός Παιδείας έλαβε την επιστολή του Συλλόγου Συμβασιούχων ΙΔΕΚΕ με αίτημα τη συνάντηση μαζί της. Δυστυχώς από την πλευρά του υπουργείου δεν υπήρξε καμία απολύτως απάντηση. Κατόπιν αυτού, σε συνεργασία με το Σύλλογο των Συμβασιούχων των ΚΕΕ, στέλνουμε σήμερα νέα επιστολή.
Παράλληλα -όπως αποφάσισε και η Γενική μας Συνέλευση- σας καλούμε όλους την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 11πμ έξω από το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να διεκδικήσουμε συνάντηση με την υπουργό...

Προς
Υπουργό Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
κ. Άννα Διαμαντοπούλου

Κοιν.
Υφυπουργό Διά Βίου Μάθησης
κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου

Θέμα: Συνάντηση με ΔΣ Σωματείων Εργαζομένων Ι.Δ.ΕΚ.Ε. και Κ.Ε.Ε.

Κυρία Υπουργέ

Τα μέλη των Σωματείων μας - τόσο σε κεντρικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο - συνεχίζουν να υφίστανται τις επιπτώσεις από την καθυστέρηση έγκρισης λειτουργίας ή από τη μη συνέχιση της χρηματοδότησης των δομών και των αυτόνομων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιούνται από το ΙΔΕΚΕ. Επιπλέον, η πλήρης αδυναμία ανταπόκρισής μας ως στελέχη του ΙΔΕΚΕ στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πολιτών σε όλη τη χώρα για έναρξη - έστω και τώρα - της εκπαιδευτικής περιόδου, δημιουργούν ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση στις τοπικές κοινωνίες σχετικά με την αξιοπιστία του φορέα.
Κατόπιν όλων των παραπάνω και με δεδομένο ότι οι επερχόμενες ημέρες των εορτών καθιστούν για 300 περίπου εργαζομένους ακόμα πιο επίπονες τις οικονομικές επιπτώσεις από τη μη καταβολή των δεδουλευμένων μας εδώ και 10 μήνες, σας παρακαλούμε να εξετάσετε θετικά το αίτημά μας για συνάντηση μαζί σας το συντομότερο δυνατόν εντός της τρέχουσας εβδομάδας, προκειμένου να σας εκθέσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες την κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουμε και να προτείνουμε συγκε-κριμένες λύσεις για τη διέξοδο από αυτήν.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική και άμεση ανταπόκριση.

Γιαγκούλης Τρύφων
Πρόεδρος ΔΣ Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων Ελλάδας

Στοφόρος Κων/νος
Πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Συμβασιούχων Εργαζομέ-νων στο Ι.Δ.ΕΚ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου